Verkoop voorraden 

Het Centrum voor Innerlijke Vrede is als bedrijf per 1 januari 2015 gestopt. De inkomsten bleken de afgelopen jaren zo ongeveer gelijk te zijn aan de uitgaven, terwijl het zeer veel werk met zich meebracht.

De voorraad van het uitstekende Kristalzout uit de Himalaya van het Centrum voor Innerlijke Vrede is nu te koop tegen sterk gereduceerd tarief: per doos van 10 kg brokken, molenzout of fijngemalen bedragen de kosten nu euro 75,00 per doos, excl. verzendkosten van Euro 13,45 per pakket met een gewicht tot maximaal 20 kilo.

Het verdient het om goed terecht te komen, bij mensen die weten hoe bijzonder dit zout is en de kwaliteit ervan weten te waarderen. Heb je belangstelling, neem dan contact op. Met 10 kilo kun je jaren vooruit en tegen de tijd dat het op is is het vast wel weer ergens in Nederland te koop.

Het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.

Voor (kleinere) bestellingen rekenen we wat meer.

Productinformatie

Dit Kristalzout uit het bergmassief van de Himalaya is tenminste 250 miljoen jaar oud. Het wordt naar traditioneel gebruik met de hand geoogst en geselecteerd, gewassen en in de zon gedroogd. Het mineraalrijke Kristalzout is van natuurlijke oorsprong en is de hoogwaardigste vorm van natuurzout. Het ondergaat geen industriele behandeling. Het voldoet volledig aan de normen voor voedingszout.

In verband met nieuwe regels van de Voedsel- en Warenwet mag hier verder niets geschreven worden over de werking van het zout. Elders op het internet is hierover inmiddels gelukkig wel voldoende informatie te vinden.

Leveringsvoorwaarden

Gelieve telefonisch of per mail te bestellen. Wij mailen vervolgens de betaalgegevens door.

Na betaling o.v.v. de bestelling en het postadres versturen wij het pakket zo mogelijk nog dezelfde dag en uiterlijk binnen 5 werkdagen. Vervolgens sturen we een mail met daarin de bevestiging van verzenden en het nummer van het pakket, waaronder de zending kan worden gevolgd.

Verdere activiteiten

Op aanvraag blijf ik lesgeven, lezingen geven en behandelen/begeleiden. En blijf doorgaan met het vertalen en het beschikbaar maken van zeer bijzondere teksten vanuit het Engels in het Nederlands, zoals bijvoorbeeld 'De 14 communies en de 7-voudige vrede' van Edward Szekely, waarvan hier nog enkele exemplaren op voorraad zijn.

Wil je weten hoe het verder gaat met het Centrum voor Innerlijke Vrede: deze website en de blog blijven (voorlopig) in de lucht. Je kunt me ook vinden op LinkedIn. En mocht je hulp nodig hebben bij een project: je kunt me altijd benaderen om te kijken of ik in een of andere hoedanigheid van dienst kan zijn, al dan niet tegen betaling. Voor mij staat voorop dat ik het leuk moet vinden en zinnig en mijn energie erin kwijt kan. We bekijken de mogelijkheid om met andere mensen door te gaan als stichting, maar het kan ook maar zo een geheel nieuw bedrijf worden, wie weet!


Aum shanti
Vrede IS met U
Moge je je altijd van haar overvloed in jouw leven bewust zijn!

Annemieke AkkerCentrum voor Innerlijke Vrede
Laagstraat 3, 6011 SJ Ell

Email info@kristalzout.nl