Innerlijke vrede, levensvreugde, liefde en gezondheid zijn een natuurlijk gevolg van het bewust in verbinding zijn met de Bron.

 

 

Aanraders

Boeken

Op zoek naar het verloren geluk, Jean Liedloff

Verslag van een langdurig verblijf van een antropologe in het oerwoud van Venezuela, waar ze na jaren ziet hoe een indianenstam zijn kinderen begeleidt tot het worden van volwaardige, autonome en elk in hun eigenheid zeer waardevolle leden van de stam. Door gedegen te begrijpen wat kinderen nu eigenlijk verwachten als ze ter wereld komen en aan die verwachtingen te voldoen zijn zowel de kinderen als de volwassenen verschoond van allerlei neuroses en ongewenst aanpassingsgedrag. Niet alleen kunnen we dit begrip toepassen in de opvoeing van onze eigen kinderen, het is ook zeer helend om erachter te komen hoe wijzelf geworden zijn hoe we zijn geworden en om te begrijpen dat onze ouders dit niet wisten toen zij ons kregen. Dat stelt ons in staat om onszelf en onze ouders op diepgaand niveau te VERGEVEN voor wat wij/zij ons hebben aangedaan, met de beste bedoeling van de wereld en in al onze onwetendheid.

De enzymfactor, het dieet van de toekomst tegen hart- en vaatziekten, kanker en diabetes type 2, Hiromi Shinya

De in de VS en Japan zeer gerespecteerde chirurg dr. Shinya reikt de sleutel aan waarmee het lichaam zichzelf kan genezen, de enzymfactor. Enzymen zijn kleine pakketjes energie die onontbeerlijk zijn voor alle levensfuncties. Als we een tekort aan enzymen hebben worden we ziek. Als het tekort wordt aangevuld worden we weer beter. Dr. Shinya laat zien hoe we de voorraad wonder-enzymen kunnen behouden en kunnen aanvullen en genezing kunnen bewerkstelligen.

Het Kennis Boek, Wereld Broederschap Unie, Istanbul

Godsbewustzijn is 1 ding en zeker het eerste wat bewerkstelligt moet worden. De vraag is: "Maar dan?" Een verrassend antwoord op de volgende stap in onze ontwikkeling wordt gegeven door Het Kennis Boek, ook wel Het Gouden Boek genoemd, of het Boek van de Toekomst. Het is verkrijgbaar bij Stichting het Kennis Boek en is los te lezen, alswel te bestuderen in studiegroepen. Een drietal inleidende hoofdstukken kunnen aangevraagd worden bij de Stichting. Stichting Het Kennis Boek verzorgt elke week drie lezingen, waar je een aanvraag voor kunt doen. Ook is het mogelijk op zaterdag een kijkje te nemen bij een van de studiegroepen.

Wie je, in feite, werkelijk bent, Kosmisch Gewaarzijn

Om meer inzicht te krijgen in wat er heden ten dage op de planeet gebeurt en hoe we eigenlijk manifesteren en onze trilling omhoog kunnen brengen om dat in vol bewustzijn te kunnen gaan doen, heb ik de afgelopen jaren de 144 lessen vanuit het Engels naar het Nederlands vertaald van het het boek "Who, In Fact, You Realy Are" van Cosmic Awareness, door Cosmic Awareness Communications uitgegeven in 2013. De vertaling is klaar en als .pdf alhier op aanvraag verkrijgbaar. De levering is gratis. Echter, ik kan me voorstellen dat je al het gedane werk zo waardeert dat je het (letterlijk) op prijs wilt kunnen stellen. Dat is wel mogelijk! Als je wilt kun je een donatie doen voor het gedane werk en het in de lucht houden van de website. Wij zijn er erg blij mee.

Links

Bij deze een paar favoriete links naar bijzondere informatie voor deze tijd van verandering:

Zeer uitgebreid, interessant en vermakelijk zijn de berichten van Kryon, via Lee Caroll op

www.kryon.com

Als je meer auditief bent ingesteld dan is de prachtige muziek van de Hathoren via Tom Kenyon misschien wat voor je. De vertaling in het Nederlands wordt momenteel gedaan door het Centrum voor Innerlijke Vrede (ja, ja, we gaan gewoon door met leuke dingen voor de Mens!)

Nederlands archief van de boodschappen van de Hathoren via Tom Kenyon

De Wereld Broederschap Unie in Istanbul heeft een zeer interessant en belangwekkend studieprogramma voor de door Kozmos van de Mensheid gevraagde Universele Unificatie, onze volgende stap naar ontwikkeling van Universeel Bewustzijn, hetgeen volgt op het verwerven van godsbewustzijn. Ontwikkeling stopt nooit en het eind is dan ook nog steeds zoek.

www.hetkennisboek.nl

Het hoofdkwartier van Het Kennis Boek in Istanbul, Turkije


Je kunt elke dag gaan meedoen aan ons vredesproject:

AUM Shanti - Vrede IS hier

Jij kunt haar hier en nu tevoorschijn brengen

Klik hier voor De sleutel tot ommekeer

Klik hier voor het Recept voor geweldloos handelen
Iedere dag, 22:30 uur

Klik hier voor de blogpost
We zijn elk een meester in wat we verkiezen aandacht te schenken
 

Centrum voor Innerlijke Vrede
Laagstraat 3, 6011 SJ Ell

Email info@kristalzout.nl